Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Átvette kinevezését új parancsnokhelyettesünk
2023.06.02. 12:54
Átvette kinevezését Goldschmidt Roland alezredes, alakulatunk új parancsnokhelyettese.

 

 

Új vezetőnk történelem iránti érdeklődése már gyerekkorában kialakult, amely nagyban szerepet játszott abban, hogy 10 éves korában a katonai pálya felé orientálódott. 14 évesen katonai szakközépiskolába ment, innen pedig egyenes út vezetett a katonai főiskolára.


Goldschmidt Roland alezredes 2001-ben végezte el főiskolai tanulmányait, Szentendrén, harckocsizó szakon. Ezt követően az MH 25. Klapka György Gépesített Lövészdandár harckocsialegységénél kezdte szolgálatát, ahol szakaszparancsnoki, századparancsnok-helyettesi és századparancsnoki beosztásokban szolgált, továbbá Bosznia-Hercegovinában missziós tapasztalatokat is szerzett.

 

 


2008-ban áthelyezésre került az MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság tatabányai kihelyezett irodájára, toborzó tiszti beosztásba. Ezt követően a parancsnokságra 2011-ben lett áthelyezve, ahol osztályvezető-helyettesként, majd osztályvezetőként a katonai igazgatás területén dolgozott. 2012-ben a Pécsi Tudományegyetemen, emberi erőforrás szakterületen mesterdiplomát szerzett, ráadásul kimagasló tanulmányi eredményéért ő kapta meg a Docendo Discimus-díjat.


Durgó Tamás alezredes új helyettesének azt mondta: reméli sok öröme lesz új beosztásában és közös munkájuk során sikereket és eredményeket érnek majd el.

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2