Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Felvételi orientációs beszélgetések az Altiszti Akadémián + EREDMÉNYEK
2020.07.03. 12:25 , Kapás Viktor István hdgy.
Június 29. és július 3. között tartották az idei évben induló képzésre jelentkezett fiatalok felvételi orientációs beszélgetéseit Szentendrén, az MH Altiszti Akadémián.

A COVID-19-el kapcsolatos, érvényben lévő egészségügyi rendszabályok betartásával léphettek be a szentendrei Görgei Artúr laktanyába azok, akik az altiszti életpályát tűzték ki célul maguknak. Az adategyeztetést követően a résztvevők meghallgatták Négyesi Tibor főtörzszászlós, az Altisztképző Központ parancsnokának tájékoztató előadását.Akik érvényes fizikai állapotfelmérés nélkül érkezők, először ezeket a feladatokat teljesítették, míg a többiek személyügyi egyeztetésen vettek részt. Ezt követően, a felvételi orientációs beszélgetések során a bizottságok értékelték a megjelenteket végzettségük, fizikai állapotuk, kommunikációs készségük, nyelvtudásuk alapján.A nap zárásaként ruhapróbán vettek részt a felvételizők.

A felvételi eredmények itt tekinthetők meg. 

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2