Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
HM KGIR ÜSZR Portál
2015.12.04. 12:44
Önkéntes tartalékos katonák elektronikus ügyintézése

A Honvédelmi Minisztérium Költségvetés Gazdálkodási Információs Rendszer, Ügyfélszolgálati Rendszer (HM KGIR ÜSZR Portál) 2015.02.01-vel megnyitotta az elektronikus ügyintézés lehetőségét a Magyar Honvédség önkéntes tartalékos állománya és munkáltatóik előtt a  www.ugyfelszolgalat.mil.hu webcímen.

A Honvédelmi Minisztérium Költségvetés Gazdálkodási Információs Rendszer, Ügyfélszolgálati Rendszer (HM KGIR ÜSZR) 2015.02.01-vel megnyitotta az elektronikus ügyintézés lehetőségét a Magyar Honvédség önkéntes tartalékos állománya és munkáltatóik előtt a  www.ugyfelszolgalat.mil.hu webcímen.

A rendszer alapvető célja, hogy biztosítsa a gyors, kényelmes, személyes megjelenés nélküli elektronikus ügyintézési lehetőségeket az önkéntes tartalékos katonák illetve azok munkáltatói részére. Minden önkéntes tartalékos katona az oldal eléréséhez szükséges felhasználói nevet és jelszót az állományba vétel után kapja kézhez postai levélben, a szerződéskötéskor megadott levelezési címére.

Az oldal elérhetőségével kapcsolatosan az ügyfélszolgálat nyújt segítséget az alábbi elérhetőségeken hétfőtől-csütörtökig 08:00 - 16:00, pénteken 08:00 - 13:00 óra között.

Telefon: +36-1-236-2400,

Email: ugyfelszolgalat@mil.hu

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2