Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Honvédségi nyugdíjasok találkoztak Nyíregyházán
2019.11.11. 08:24 , Szöllősi Gergely hadnagy
Megtartották éves összejövetelüket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyugállományú katonák és korábbi közalkalmazottak, akiket ezúttal az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred látott vendégül.

Idén is megrendezték a nyugállományú katonák és közalkalmazottak éves nyugdíjas találkozóját Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, amelynek ezúttal az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred adott otthont. A rendezvény a nyíregyházi Bessenyei téren található Reviczky Imre posztumusz vezérőrnagy emléktáblájának koszorúzásával kezdődött, majd az ezred objektumában Papp Béla alezredes, az ezred törzsfőnöke ismertette az alakulat felépítését, feladatait és jövőbeni célkitűzéseit. Ezután Pappné Városi Fatime őrnagy 6. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda vezetője mutatta be az iroda személyi állományát, valamint részletezte a toborzással, érdekvédelemmel és hadisír gondozással kapcsolatos feladatokat.

 

A beszédek után az iroda köszöntötte 85. születésnapja alkalmából Garai Kálmán nyá. alezredest, majd meglepetés fellépőként zenés előadást tartott a 6. KIÉI állományába tartozó Tóth Zoltán tartalékos szakaszvezető és felesége. A közös ebéd elfogyasztása után Polyák András ezredes, az ezred parancsnoka köszöntötte a volt kollégákat, valamint együttműködéséről biztosította a nyugállományú szervezeteket. Köszöntője után közös objektumbejárást tartottak az egybegyűltek.

 A találkozó alkalmat biztosított a résztvevőknek a régi emlékek felelevenítésére és új ismertségek kialakítására.


toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2