Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Egyetemi állásbörzét rendeztek Szegeden
2019.10.14. 15:09 , Baranyai Erika Piros t. hdgy.

Több mint 60 kiállító részvételével tartották a Szegedi Tudományegyetem hagyományos őszi állásbörzéjét, amelyre az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsokság is várta az érdeklődőket. Idén is sok fiatal kereste fel a standokat, hogy megtalálják álmaik munkáját.

A dél – alföldi régió legnagyobb állásbörzéjén szegedi toborzóink mellett az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred és az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred katonái is részt vettek. Ismertették az érdeklődőkkel a Magyar Honvédség által kínált karrierlehetőségeket, hangsúlyozva a tartalékos szolgálati formát, melyet tanulmányaik mellett is választhatnak.

 

Sokan kaptak kedvet a jelentkezéshez, közel 30 fiatal rögtön jelezte, hogy szívesen csatlakozna a sereghez önkéntes tartalékosként. Többen hangsúlyozták, hogy egyetemi tanulmányaik és a tartalékos szolgálat után hosszú távon is a katonai hivatást választanák.  

A Csongrád megyei katonák régóta résztvevői az állásbörzének, melyen örömmel beszélgetnek a fiatal értelmiségi generáció képviselőivel.

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2