Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Alakulatnap a Balatonon
2019.09.04. 09:14 , Márton Boglárka hadnagy

Csapatünnepe alkalmából ezúttal a Balaton partján találkozott az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsokság (MH KIKNYP) állománya.

 

Augusztus 29-én azért gyűltek össze az ország toborzással és érdekvédelemmel foglalkozó szakemberei, hogy egy tartalmas napot tölthessenek el együtt az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban, Balatonakarattyán. A kollégák minden évben nagyon várják az alakulatnapot, hiszen ilyen nagy létszámban ritkán találkozhatnak egymással.

A rendezvény hivatalos részében Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka elismeréseket adott át, elsősorban az elmúlt időszakban kiemelkedően teljesítő, valamint a nyugállományba vonuló kollégáknak. A délelőtt sportversenyekkel folytatódott: foci, tollaslabda, röplabda, és idén először darts is szerepelt a programok közt. Aki nem sportolt, az a hűvösből bíztatta társait, vagy kipróbálta a hajózást az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred katonáinak közreműködésével.

A nap a sportversenyek eredményhirdetésével zárult: fociban a szekszárdi, míg röplabdában a szolnoki csapat bizonyult a legjobbnak. 

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2