Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Fürge Diák Iskolaszövetkezet születésnapi party Abaligeten
2019.06.24. 14:53 , Kiss Attila zls.

A Fürge Diák Iskolaszövetkezet június 19-23. között az abaligeti camping területén, a Fishing On Orfű fesztivál keretei között tartotta meg 400 diákja számára a 25 éves születésnapi partiját. Az eseményt színesebbé tette a pécsi toborzók csütörtöki katonai programja is.

 

Június 21-én pénteken, reggel 9-kor Horváth Attila törzszászlós tartott megafonos ébresztőt a sátorlakók nem kis megdöbbenésére. Az éjszakai buli ellenére folyamatosan érkeztek a táborlakók a reggeli tornára, mely bemelegítéssel kezdődött. Ezután az érdeklődők kipróbálhatták magukat az akadálypálya leküzdésében. Az előző napok esőzései miatt sáros, dagonyás terepen folyt a megmérettetés. Akit ez nem hozott lázba, hatástalanított fegyverekkel és vegyivédelmi ruhákkal ismerkedhetett.

 A program zárásaként 13 órakor élesben, időre ment a küzdelem az akadálypályán lány és fiú kategóriában. Hatalmas szurkolótábor biztatta a versenyzőket, akik nyakig sárosan, kimerülve érkeztek a célba. 

 

fotó: Homoki András zls.

 

 

 

 

 

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2