Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
„KIEG” találkozó Veszprémben
2018.10.11. 13:42 , Singer Éva hadnagy
2018. október 10-én szerveztek nyugdíjas találkozót a Veszprémi Agórában az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) veszprémi központjának munkatársai a jogelőd szervezetek közel 80 egykori dolgozójának.

Megtelt az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ kamaraterme szerdán délelőtt egykori „KIEG-es” kollégákkal, barátokkal, családtagokkal. Csatári Zsanett főhadnagy, a veszprémi központ megbízott érdekvédelmi részlegvezetője a rendezvényről elmondta: 2012 óta szervezik meg munkatársaival ezt a találkozót, melyre az MH KIKNYP és jogelődei Veszprém megyei szervezeteitől nyugdíjba vonult katonákat és közalkalmazottakat várják.

A vendégeket Soós Gyula őrnagy, a veszprémi központ parancsnoka köszöntötte. Az MH KIKNYP parancsnoksága részéről jelen volt Vitár Zsolt alezredes, parancsnokhelyettes, Terenyi Krisztina százados, a Toborzó és Érdekvédelmi Osztály érdekvédelmi tisztje, valamint a jogelőd szervezetek egykori parancsnokai: Kovács Sándor ezredes, Rajcsányi János ezredes és Major Antal ezredes. A rendezvényen Csatári Zsanett főhadnagy mondott beszédet, melyben a meghívón szereplő mottót idézte: „a mi munkásságunk az önök életével kezdődött”. „Fontosnak tartjuk megköszönni azt az áldozatos munkát, amellyel biztosították nekünk, hogy legyen jelenünk, jövőnk, és hogy mi is „hadkiegesek” lehessünk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy minden évben megteremtsük a lehetőségét annak, hogy találkozni tudjunk” – emelte ki beszédében a részlegvezető.

A délelőtt folyamán két műsorral kedveskedtek a meghívottaknak. Először Hajdú István (Steve), a Madách Színház, a Karinthy Színház és a Játékszín művésze szórakoztatta a közönséget, majd a Military Girls nevű formáció teremtett jó hangulatot a teremben. A találkozót ünnepi ebéd zárta.

Fotó:szerző felvételei

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2