Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Futott a Csepel
2018.10.02. 11:14 , 1.KIK
A XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület együtt szervezte meg 2018. szeptember 29-én a 39. Fut a Csepel elnevezésű rendezvényt, melyen idén első alkalommal képviselték a Magyar Honvédséget az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság budapesti központjának toborzói.

A Daru-dombon több mint 3000 fő látogató gyűlt össze: a helyszín kitűnő választásnak bizonyult a versenyek, a sportágválasztó és a most debütáló Honvédelmi Sportszövetség számára egyaránt. A toborzó sátornál sok érdeklődő megfordult, megtekinthették a hatástalanított fegyvereket, kipróbálhatták a repülőgép-szimulátort és megismerkedhettek a katonai továbbtanulási és szolgálatvállalási lehetőségekkel, valamint megtudhatták azt is, hogy hamarosan megnyílik a kerületben a II. Rákóczi Ferenc u. 93-95. szám alatt Budapest második toborzó irodája is.

A rendezvény fővédnöke Borbély Lénárd polgármester, a honvédelmi sportnap fővédnöke pedig Németh Szilárd parlamenti államtitkár volt.

A további sikeres együttműködés reményében a szervezők jelezték, a jövő évi 40. Fut a Csepel rendezvényre is szívesen várják a Magyar Honvédség toborzóit.

Fotó: a szerző felvételei

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2