Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Cél: a folyamatos fejlődés
2018.06.11. 13:22 , hadkiegeszites.hu
2018. május – június hónapban közel 50 fő vett részt az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Központi Személyügyi Nyilvántartó Osztálya által szervezett egy hetes HM KGIR személyügyi szakmai képzéseken.

A tanfolyamokon a Magyar Honvédség személyügyi referensei vettek részt, annak érdekében, hogy fejlesszék, vagy tovább fejlesszék tudásukat az MH KIKNYP szakembereinek segítségével.

Az első személyügyi alaptanfolyamot Takács Tamás ezredes, a Honvéd Vezérkar Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnök-helyettese nyitotta meg, aki beszédében kiemelte milyen hiánypótlóak ezek a képzések, így kérte a résztvevőket, használják ki a lehetőséget és igyekezzenek, minél több ismeretet elsajátítani a hallottakból.

A második tanfolyamon Deme Balázs alezredes, a Honvéd Vezérkar Személyzeti Csoportfőnökség, Központi Humánerőforrás-támogató Osztály, osztályvezetője köszöntötte a résztvevőket, aki beszédében elmondta, hogy a személyügyi szakterület számára rendkívül fontosak az ilyen jellegű képzések.

A tanfolyamok során a résztvevők konkrét eseteket feldolgozva, gyakorlatias módon ismerhették meg a HM KGIR humán alrendszerének a működését, miközben az oktatók igyekeztek minden felmerülő kérdést megválaszolni.

A képzések zárásaként a személyügyi referensek egy – az MH KIKNYP által fejlesztett modulban – elektronikus vizsga teljesítésével adtak számot tudásukról.

Fotó: Heszler Ramóna Petra
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2