Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
26 szervezet, 2200 állás
2018.05.02. 11:52 , hadkiegeszites.hu
Állami Karrierexpó 2018
Az állami vállalatok, közszolgáltatók, rendvédelmi és honvédelmi szervek égető munkaerő-problémájának enyhítése érdekében Budapest Főváros Kormányhivatala és a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége a MÁV Zrt.-vel közösen első alkalommal szervezi meg az Állami Karrierexpót.
A munkahely biztonsága, a kiszámítható előrejutás, a stabil életpálya, a továbbtanulási, fejlődési lehetőségek tárháza - ezt kínálják az állami munkáltatók a munkavállalóknak, legyen szó akár egyenruhás, akár civil munkahelyekről. Az álláskereső rendelkezhet szakképzettséggel vagy akár felsőfokú végzettséggel, az állami szféra mindenki előtt nyitva áll, aki nyitott a kihívások iránt, pályakezdő vagy épp új szakterületen szeretné magát kipróbálni!

A rendezvényről természetesen a Magyar Honvédség katonai toborzói sem hiányozhatnak!

Az esemény ingyenes, ráadásul mindazoknak ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START és a GYSEV, akik vonattal indulnak az Állami Karrierexpóra, amely a Magyar Vasúttörténeti Parkban (1142 Budapest, Tatai utca 95.) kap helyet 2018. májius 16-án, szerdán délelőtt 11:00 és délután 18:00 között.

Minden információ elérhető a rendező szervezet honlapján.

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2