Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Sikeres együttműködés, csoportos regisztráció és szerződéskötés
2018.02.28. 07:44 , Schmidt Petra t. százados
2018 januárjától megkezdte a közös munkát az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pécsi toborzó irodája, valamint az MH Hadkiegészítő Felkészítő és Kiképző parancsnokság újonnan alakuló 15. Előkészítő Részlege Bátori Katalin és Hegedüs Norbert őrnagyok vezetésével. A két szervezet egyik közös célja az önkéntes területvédelmi tartalékosok létszámának növelése és a honvédelmi életpálya népszerűsítése.
A kollektíven végzett toborzó munka eredményeképpen február 14-én 30 fő önkéntes területvédelmi tartalékos kötötte meg szerződését ünnepélyes keretek között, valamint Baranyában először sor került két irodán kívüli csoportos regisztrációra is. Február 21-én a szigetvári Zrínyi Miklós Gimnázium, Szakgimnázium Szakközépiskola és Szakiskola végzős hallgatóihoz, majd 23-án a Sellyei Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 18. életévet betöltött diákjaihoz érkezett az iroda állománya. A két helyszínen nem csak regisztrációra, de egyben orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokra is sor került, ezáltal megkönnyítve és teljessé téve a jelentkezés folyamatát. Szigetvárról 16 fő, Sellyéről 26 fő kapott alkalmas minősítést, így 32 fő önkéntes területvédelmi tartalékos jelölt várja, hogy szerződést köthessen. Példamutató hozzáállást tanúsítva a sellyei iskola igazgatóhelyettese, Csőke Edit is csatlakozott az önkéntes területvédelmi századhoz.
Fotó: Hegedüs Norbert őrnagy
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2