Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Az ezredik
2018.02.23. 12:01 , Kertész József szds
Emléklappal köszöntötték Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1000. szerződéses katonának jelentkezőjét az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság nyíregyházi munkatársai.
Ha valahol egy beszélgetésben nagy múltú katonavárosokról esik szó, szinte megkerülhetetlen Nyíregyháza szerepe. Legyen szó a történelem bármely korszakáról, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakossága mindig is elkötelezett volt a haza védelme és a katonai szolgálatvállalás iránt. A régmúlt időkben számos alakulat működött a szabolcsi megyeszékhelyen, melyekben katonák ezrei szolgáltak hivatásos, szerződéses, vagy sorállományú katonaként. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy a katonai szolgálatvállalás jelenleg is népszerű a megyében, melyet jól példáz, hogy a nyíregyházi toborzók az 1000. szerződéses állományba jelentkezett katonát üdvözölhették Sárközi Adrienn személyében. Ez alkalomból Kertész József százados, megbízott irodavezető emléklapot adott át a jelentkezőnek.

Fotó: 6. KIÉI
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2