Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Érdekvédők a rádiótechnikai csapatok napján
2018.02.14. 13:37 , Mészáros Károly őrnagy
A kaposvári Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja február 7-én köszöntötte a rádiótechnikai fegyvernemhez kötődő nyugállományú katonákat, honvédségi nyugdíjasokat a somogyi megyeszékhelyen.
Pető László nyugállományú alezredes, elnök köszöntőjét követően Lóki Ferenc őrnagy, az 54. Veszprém Radarezred jutai 12. radarszázadának parancsnoka tartott előadást a radarosok mindennapjairól, a fegyvernem jövőjéről. A rádiótechnikai csapatok múltjáról és a fegyvernemi napról, valamint Bay Zoltán fizikusról, a radarcsillagászat tudományág úttörőjéről hallhattak érdekességeket a megjelentek Schulteisz János nyugállományú alezredes előadásában. A vendéglátó szervezet vezetője, Pető alezredes a nyugállományú klub történetét és tevékenységét ismertette a nagyszámú megjelentnek.

Mészáros Károly őrnagy, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság kaposvári központjának érdekvédelmi részlegvezetője a Magyar Honvédség szociális és kegyeleti gondoskodásának rendszerét ismertette a résztvevőknek.

A központ munkatársai az ünnepi eseményen kihelyezett ügyfélszolgálattal álltak a megjelentek rendelkezésére.

Fotó: Kováts Nikoletta ka.
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2