Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Ismét Cross Run Kaposváron
2018.02.01. 08:46 , Mészáros Károly őrnagy
Az elmúlt évben a somogyi megyeszékhelyen a Kaposvári Egyetem a Magyar Honvédséggel közösen a Pannon Lovasakadémia területén szeptember 23-án rendezte meg az 1. KE Cross Run terep akadályfutó versenyt nagy sikerrel. A Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter fővédnökségével megvalósult eseményen több mint kettőszázan, köztük katonák is vállalták a különleges kihívást jelentő versenyen történő indulást.
A verseny szervezői a siker hatására 2018. április 14-én rendezik meg a II. KE Cross Run terep akadályfutó versenyt. A múlt évi esemény helyszíne nem változik, de több újításra is sor kerül. Legfontosabb változás, hogy a verseny egyben a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség hivatalos egyetemi-főiskolai terep akadályfutó bajnoksága is. A pálya új elemekkel is bővül, látványosabbá és különlegesebbé is válik. A tervek szerint a Magyar Honvédség továbbra is nagy szerepet vállal az esemény megvalósításában, de várják a katonai indulók jelentkezését is - mondták el a verseny szervezői az MH Katonai Igazgatási és Központi nyilvántartó Parancsnokság kaposvári központjában tartott január 30-ai megbeszélésen.

A versenyről további információk és a jelentkezési felület elérhető ide és ide kattintva.

Fotó: Kaposvári Egyetem
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2