Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Szerződéskötéssel indult az év
2018.01.18. 10:54 , Smidróczki Róbert főhadnagy
Tovább folytatódik a tartalékos rendszer feltöltése Hajdú-Bihar megyében, újabb 23 fő kötötte meg önkéntes területvédelmi tartalékos szerződését Debrecenben, a Nagysándor József Laktanyában 2018. január 17-én. Szintén ezen a napon, két hajdúsági település polgármestere lépett be a műveleti tartalékosok állományába.
A megérdemelt téli pihenőt követően nagy lendülettel kezdték el az új évet az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság debreceni szakemberei: január közepén újabb tartalékos jelentkezők kötötték meg szerződésüket ünnepélyes keretek között.

A rendezvényen 23 fő csatlakozott a hajdú-bihari területvédelmi tartalékos századokhoz, ezzel a megyében immár 192 fő a rendszerbe belépettek száma. A megjelenteket Czill István alezredes, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság megyei előkészítő részlegének vezetője köszöntötte szerződésük aláírását követően. Az alezredes beszédében tájékoztatta a tartalékosokat a tervezett kiképzések dátumairól, illetve az idei évre tervezett feladatokról. A területvédelmi tartalékosok mellett a megye két településének vezetője is belépett a Magyar Honvédség tartalékos kötelékébe: Csáfordi Dénes, Hajdúhadház polgármestere, illetve Hajdúsámson első embere, Antal Szabolcs műveleti tartalékosként támogatják a jövőben a honvédelem ügyét.

Fotó: Punku Szabolcs zászlós
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2