Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Kegyelet
Állásbörze és karriernap Debrecenben
2017.11.09. 15:25 , Smidróczki Róbert főhadnagy
A Debreceni Egyetem állásbörzéjén tájékoztatták az érdeklődőket a katonai toborzók a Magyar Honvédségben vállalható szolgálati formákról 2017. november 8-án.
A Debreceni Egyetem 1997 óta szervezi meg minden évben állásbörzéjét és karriernapját, ahol a frissen végzettek és az adott félévben diplomát szerző hallgatók megismerhetik a munkaerő-piaci lehetőségeket, illetve a régióban működő vállalatok, cégek bemutatkozhatnak a leendő munkavállalóknak. Az esemény népszerűsége évről évre folyamatosan nőtt, melyet nemcsak a látogatói, hanem a kiállítói létszám növekedése is alátámasztott. Éppen ezért idén a szokásos évi egy alkalom helyett immár tavasszal és ősszel is lehetőségük volt a hallgatóknak és a munkaadóknak a közvetlen találkozásra. Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság debreceni katonai toborzói hosszú évek óta résztvevői az eseménynek, ráadásul a tartalékos rendszer révén olyan szolgálatformát tudnak kínálni az egyetemistáknak, amely a tanulás mellett vállalható, azzal jól összeegyeztethető. Többek között ennek is volt köszönhető, hogy a honvédség standja előtt az egész nap folyamán nagy volt az érdeklődés, így jól jött a debreceni toborzóknak, hogy munkájukat segítette a területvédelmi tartalékos rendszerhez júniusban csatlakozott Kozma Tímea tartalékos őrmester, aki „civilben” maga is az egyetem hallgatója.

Fotó: a szerző felvételei
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2