Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Tájékoztatás, emlékfutás, toborzás
2017.10.20. 08:01 , Kovács László őrnagy
Egy nap Zalában
Mozgalmas volt az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Zala megyei szervezeti elemének szerdai napja, ugyanis három rendezvényen is részt vettek a kollégák.
Délelőtt a megyeszékhelyen és környékén települő, nagyobb létszámú munkaerőt foglalkoztató vállalatok humán vezetőinek rendezett HR Café elnevezésű szakmai találkozó keretén belül kapott felkérést az iroda az önkéntes területvédelmi tartalékos rendszer bemutatására, hogy a munkáltatói oldal is megismerhesse azt.
Ezt követően a Centenáriumi emlékfutás a hősökért rendezvény útvonalának utolsó magyarországi településén, Rédicsen rendezett koszorúzással egybekötött megemlékezésen vettek részt a zalaegerszegi katonák az útvonalat teljesítő futókkal, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum képviselőivel, a lendvai magyar konzullal, illetve a település vezetésével közösen.
A mozgalmas munkanap zárásaként a késő délutáni, kora esti órákban a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Szakgimnázium és Szakközépiskola nyílt napján kellett helytállnia a toborzó állománynak. A kollégák a katonai hivatást hatástalanított fegyverek, egyéb, a szolgálathoz tartozó egyéni felszerelési eszközök és kisfilmek bemutatásával, valamint nyomtatott tájékoztató anyagok terjesztésével népszerűsítették.

Fotó: Kocsis Attila t. zászlós, Tátrai Tibor t. törzsőrmester
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2