Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Kegyelet
Szépkorúak köszöntése
2017.10.11. 16:00 , Mészáros Károly őrgy.
Október elseje az idősek világnapja, melynek alkalmából az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Somogy megyei központjának érdekvédői hagyományosan köszöntötték a honvédségi szociális gondoskodási körbe tartozó szépkorúakat.
Az MH KIKNYP kaposvári munkatársai a taszári, nagyatádi rendezvényeken való megjelenés mellett a nyugdíjasklubok idősek napi ünnepségein is köszöntötték a nyugdíjasokat.

Szeptember 29-én a marcali Honvéd Nyugállományúak Klubja tartott ünnepséget, melyen helyi óvodások adtak elő feledhetetlen produkciót. A rendezvényen Mészáros Károly őrnagy, az MH KIKNYP kaposvári központjának érdekvédelmi részlegvezetője köszöntötte a szépkorúakat, október 5-én pedig a marcali Bajtársi Egyesület tagjait köszöntötte Mészáros őrnagy.

Október 7-én a legnagyobb létszámú honvédségi nyugdíjas szervezet, a kaposvári Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja tartotta idősek világnapi eseményét, melyen a központot Ferge Balázs százados képviselte. Az ünnepséget megelőzően a résztvevők a klub dalárdájának közreműködésével koszorúzták meg az aradi vértanúk emlékhelyét.

Somogy megyében október 12-én is megemlékeznek még a szépkorúakról: az MH KIKNYP Somogy megyei kollégái szerveznek „KIEG” találkozót a volt dolgozók számára.

Fotó: Semeniuk Zoltán nyá. tzls.
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2