Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Kegyelet
Tisztelt kihívásra vágyó katonák és civilek!
2017.09.12. 11:33 , hadkiegeszites.hu
Ezúton tájékoztatom önöket, hogy a Kaposvári Egyetem és a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága együttműködésével 2017. szeptember 23-án (szombaton) szervezik a I. KE Cross Run terep akadályfutó versenyt.
Célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson önmaguk kipróbálására vágyó fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, amivel növelhetik mentális és fizikai edzettségüket. A pálya nyomvonala a Kaposvári Egyetemhez tartozó Pannon Lovasakadémia területén és a Deseda patak völgyében kerül kialakításra.

A versenyre nevezni lehet egyéniben, illetve csapatban egyaránt. Kérünk mindenkit, hogy nevezés előtt figyelmesen olvassák el a verseny hivatalos weboldalán megjelent versenykiírást és a versenyszabályzatot. A fegyveres testületek csapatai külön értékelésben részesülnek. A csapatok nevezési díját (2 nő és 2 férfi alkot egy csapatot) a Kaposvári Egyetem átvállalta. A nevezést a csatolt nevezési lapon kell megtenni. A jelentkezés (nevezés) a nevezési lap alján található megjegyzések rovatban foglaltak alapján történik.

Bővebb információt a versenyről, illetve a nevezésről a www.crossrun.hu weboldalon kaphatnak.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 22.

A nevezés megtételével egy időben kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék Győri Tamás hadnagynak a 82/311-211 telefonszámon, és elektronikusan a kaposvar.toborzo@hm.gov.hu e-mailen keresztül.

A nevezési lapot a csatolmányokban találják.

Fotó: tumbler.com
kapcsolódó tartalmak
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2