Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Hiszem, ha látom!
2017.08.15. 08:20 , Gáldonyi Sándor százados
A balesetek, bűncselekmények megelőzése érdekében szervezett tájékoztató rendezvénysorozaton idén először a Magyar Honvédség is részt vett.
Immáron 4. évadát kezdte meg a „Hiszem, ha látom” bűn- és baleset-megelőzési, mentéstechnikai sorozat Bácsalmáson. A mentők, tűzoltók, rendőrök munkájának bemutatatásán túlmenően az elsődleges cél a balesetek, bűncselekmények megelőzése, egyúttal a lakosság megismertetése a hivatásos szervek munkájával, jelenlétük fontosságával.

Idén először augusztus 12-én a Magyar Honvédség is lehetőséget kapott bemutatkozni a rendezvényen. A sérültek ellátásában és a rendőrség munkáját segítő biztosítási feladatokban vettek részt a katonák.

A rendezvényre kilátogatók a katonai hivatás szépségeiről és a Magyar Honvédség által kínált lehetőségekről kaphattak tájékoztatást az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság kecskeméti kollégáitól, Gáldonyi Sándor századostól és Kollár Ernő zászlóstól.

Fotó: a szerző felvételei

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2