Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Együttműködési megállapodás Tapolcán
2017.05.26. 10:23 , Nacsa Ferenc nyá. törzszászlós
Tapolca Város Önkormányzata és a Tapolca és Környéke Honvéd Bajtársi Egyesület 2017. május 24-én együttműködési megállapodást kötött. A szerződés célja a kölcsönös tájékoztatás, valamint az érdekvédelmi feladatok együttes ellátásának szabályozása.
A település és a szervezet között 2004-től folyamatos az együttműködés, hiszen a Tapolca és Környéke Honvéd Bajtársi Egyesület több mint egy évtizede segíti a Magyar Honvédséget az érdekvédelmi munkában. Az egyesület önkéntesei az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) veszprémi központjának szakmai irányításával dolgoznak. Tapolcán és vonzáskörzetében közel 520 fő nyugállományú és járadékos katona, katonaözvegy és katonaárva tartozik a gondoskodási körbe: mivel a városban a katonai szervezet 2005. decemberében megszűnt, a szociális és gondoskodási feladatokból az MH KIKNYP mellett az egyesület is részt vállal. A szervezet proaktív tevékenysége eddig is segítette a helyi önkormányzat szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatásait, most hivatalos keretet adtak a közös munkának.
Fotó: 3. TÉK
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2