Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Kegyelet
Formabontó ünnepi állománygyűlés Kaposváron
2017.05.19. 09:00 , Horváth Jenő őrnagy
A Somogyi 44-es Gyalog Ezred „Rosseb Bakáira” is emlékeztek civilek, katonák, a város és a megye képviselői a honvédelem napja alkalmából Kaposváron, ahol rendhagyó állománygyűlés keretében emlékeztek az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Somogy megyei katonái.
Immár nyolcadik alkalommal ünnepelték május 21-ét közösen az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság kaposvári katonái és a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubjának tagjai. Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred zenekara indulókkal, Kardos István nyá. alezredes pedig verssel tette még hangulatosabbá a rendezvényt. Huszti Gábor, a Somogy megyei közgyűlés alelnökének ünnepi beszéde után Pető László nyá. alezredes, a klub elnöke és Horváth Jenő őrnagy, a kaposvári központ parancsnoka adtak át elismeréseket a klub tagjainak. Az emlékezésen a hála koszorúit helyezték el a megye, a város, valamint a városban diszlokált katonai alakulatok vezetői.
Fotó: 4. TÉK
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2