Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
45 éves a Nyugállományúak Egyesülete Jobbágyiban
2017.02.16. 11:51 , Szép Tamás százados
Fennállásának 45. évfordulóját ünnepelte a Nyugállományúak Egyesülete Jobbágyiban. Az évfordulós rendezvényen az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Nógrád megyei irodája is képviseltette magát.
Az egyesület saját kórusának népdalcsokra után Magyarország különböző tájegységeiről származó népzenéket adott elő a Honvéd Művészegyüttes. Az ünnepség fénypontjaként az egyesület elnöke átvette az önkormányzattól kapott egyesületi zászlót, amelyre a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) alelnöke, Vilner Péter nyugállományú ezredes kötötte rá az első zászlószalagot. Az egyesület elnöke, Hornyák Miklós nyugállományú őrnagy részére – eredményes munkájának elismeréseként – Szép Tamás százados, Nógrád megyei irodavezető átadta dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök emléklapját és Vanyur Tibor ezredes, MH KIKNYP parancsnok emlékplakettjét.

Kép: Herbst Rudolf
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2