Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
A Kolbásztöltő hadművelet
2017.02.16. 09:25 , Papp Szilvia őrnagy
A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) csapata nyerte idén a IV. Tatabányai Malacságok kolbásztöltő versenyt és a jogot, hogy elinduljanak a XII. Faszén Fesztiválon is. A gasztronómiai vásárral egybekötött versenyt február 11-én rendezték meg, ahol az MH KIKNYP tatabányai irodája két fronton is helyt állt: egyrészt toborzó pontot üzemeltettek, másrészt elindultak a versenyen.
Csípős hideg fogadta az érdeklődőket a tatabányai Árpád téren szombat reggel. Csete László törzszászlós és Korali József törzszászlós elfoglalták helyüket a toborzó sátorban, ahol egész nap fáradhatatlanul tájékoztatták a fesztivál látogatóit a szerződéses és a tartalékos katonai szolgálat lehetőségeiről.

Eközben a fesztivál sátorban Papp Szilvia őrnagy irodavezető, a „Fekve tölts” csapat kapitánya lelkes segítőivel elkezdte feldolgozni a betöltendő 10 kg sertéshúst. A versenyzők Topos Tibor tartalékos szakaszvezető és Miksó Lajos tartalékos alezredes szakértő irányítása mellett egyre jobban belemelegedtek a munkába. A hangulat akkor ért a tetőfokára, amikor kiderült, a 24 induló csapat közül a „Fekve tölts!” gasztro produktumát találta a zsűri a legfinomabbnak, ezzel elnyerték az első díjat és a lehetőséget, hogy a XII. Faszén Fesztiválon is versenybe szálljanak.


„Fekve tölts!”:
Papp Szilvia őrnagy csapatkapitány
Topos Tibor tartalékos szakaszvezető „chef”
Miksó Lajos tartalékos alezredes „sours chef”
Dobó Tamás törzszászlós húst daráló
Fojtik Ádám hadnagy húst daráló
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2