Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Katonára mindig szükség van
2017.01.22. 14:39 , Ifju Tímea főhadnagy
Tizenhetedik alkalommal szervezték meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást január 19-21 között, Budapesten. A kiállítás célja, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre, segítse a fiatalokat a pályaválasztásban és összehozza a hazai- és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: diákokkal, oktatókkal, szülőkkel. Az évente megszervezésre kerülő seregszemlén közel 200 kiállító és csaknem 30.000 látogató vesz részt.
Az oktatási szakkiállításon idén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az MH Altiszti Akadémia és az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) is képviseltette magát.
Az MH KIKNYP budapesti központjának munkatársai részletesen tájékoztatták az érdeklődőket a Magyar Honvédség továbbtanulási és szolgálatvállalási lehetőségeiről. A katonai toborzóponton igen nagy volt a nyüzsgés, folyamatosan érdeklődtek a katonai pálya és a kiállított lézerpuskák és vadászrepülőgép-szimulátor iránt.
Ha valaki esetleg nem találkozott a katonákkal, kérdést tenne fel a honvédségnél betölthető munka- és szolgálati lehetőségekkel vagy katonai továbbtanulással kapcsolatban, kérjük, keresse fel megyeszékhelyeken található irodánkat.

Fotó: Vanyur Tibor ezredes; Gyurik Alexandra hadnagy 
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2