Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Katonai toborzás a szegedi egyetemen
2016.09.29. 13:21 , Ruza György őrnagy
A Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központja 2016. szeptember 28-án szervezte meg őszi állásbörzéjét, ahová közel 50 pénzügyi, ipari termelő és könyvkiadó cég mellett meghívást kapott a 2. Toborzó és Érdekvédelmi Központ (2. TÉK) is. A szervezők szerint több száz egyetemista és főiskolás fiatalt vonz évente az esemény.
A szegedi központ állományából a rendezvényen Ruza György őrnagy, toborzó részlegvezető, Kocsis Szilvia főtörzsőrmester, toborzó beosztott és Fábián Zoltán t. zászlós vettek részt. A nap folyamán közel 60 fő egyetemi hallgató látogatta meg a toborzók színvonalasan berendezett standját. Mellettük néhányan a kiállító cégek képviselői közül, valamint más fegyveres testület tagjai is érdeklődtek a szerződéses és önkéntes tartalékos katonai szolgálatvállalás lehetőségei iránt. A toborzó részleg kitelepült állománya számára folyamatos igénybevételt jelentett az egyetemi polgárok szűnni nem akaró érdeklődése.
Fotó: a szerző felvételei
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2