Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Toborzás a Dráva mentén
2016.08.23. 12:33 , Szily Béla Gábor hadnagy
2016. augusztus 19-én került megrendezésre a Kilencfalva Fesztivál alsószentmártoni állomása, ahová az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) is meghívást kapott.
A Kilencfalva Fesztivál hagyományteremtő jelleggel idén került először megrendezésre azzal a céllal, hogy a siklósi járás nehéz sorsú települései visszakerüljenek a hazai idegenforgalom vérkeringésébe. A Cigány Kulturális és Közművelődési Egyesület által megszervezett fesztivál másik fő célja, hogy a Dráva menti nehéz sorsú településeken élő fiatalok munkát, életpályát találjanak maguknak, ezért is kapott meghívást a pécsi 7. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda (7.KIÉI).
A rendezvényen megjelentek nagy örömmel fogadták a 7. KIÉI munkatársait, akik tájékoztatták a lakosságot a Magyar Honvédség által kínált lehetőségekről, bemutatták a katonák mindennapjait. A helyi lakosok kíváncsian szemlélték a bemutatott fegyvereket, hisz a helyiek nagy része még nem találkozott katonákkal.

A toborzóponton számos érdeklődő tett fel kérdéseket a katonai pályával kapcsolatosan.
Reméljük, hamarosan együtt szolgálunk!

Fotó: Tégény Krisztián törzszászlós
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2