Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Csak szabadon az EFOTT fesztiválon
2016.07.21. 15:55 , Ifju Tímea főhadnagy
Egyre népszerűbbek a katonai programok
2016. július 12-17. között ismét a Velencei tónál szervezték meg az EFOTT fesztivált, melyről idén sem hiányozhattak a Magyar Honvédség képviselői. Az MH 2. Különleges Rendeltetésű Ezred katonái mellett helyet kaptak az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság székesfehérvári központjának toborzó szakemberei is. A pénteki napon pedig az MH Katonai Rendészeti Központ bűnügyi és baleseti helyszínelő felszereléseit mutatta be.

 

Bár az időjárás nem mindig volt kegyes a fesztiválozókhoz, azért a színes programok, a fellépő zenekarok, a „csak szabadon” életérzés, a fesztivál hangulat és a katonai programok, kihívások kárpótolták a megjelenteket. 

 

A kiállított fegyverek, HMMVW-ik, lézerpuska-lövészet, vízi és szárazföldi akadálypálya rendkívül népszerű volt a fiatalok körében. A szárazföldi pályán a dobozra ugrás, kúszás, futás, guggolás és zsákcipelés teljesítése tette próbára a fiatalok erejét, míg a vizes pálya hűsítő élményt nyújtott a megfáradt fesztiválozóknak. A teljesítményért pedig székesfehérvári munkatársainktól apró emléktárgyat vihettek haza. Népszerű volt a toborzósátor is, sokan voltak kíváncsiak a szerződéses és önkéntes tartalékos szolgálati lehetőségek iránt, a kollégák részletesen tájékoztatták az érdeklődőket.

Fotó: Pődör Rita törzszászlós

kapcsolódó tartalmak
Csak szabadon az EFOTT fesztiválon
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2