Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
A katonai toborzás és a kommunikáció iránt érdeklődött a BVOP
2016.06.24. 15:57 , Heszler Ramóna Petra közalkalmazott
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) munkatársait Vanyur Tibor ezredes, az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH HKNYP) parancsnoka fogadta június 24-én, pénteken, Budapesten.
A BVOP szakmai helyek bővítését tervezi a közeljövőben, ezért humán szakembereik kötetlen beszélgetés keretében egyeztettek a Parancsnokság katonai toborzó és kommunikációs módszereiről. Vitár-Bus Krisztina őrnagy, a Toborzó és Érdekvédelmi Osztály főtisztje előadást tartott a katonai toborzás rendszeréről, a szolgálatra történő jelentkezés folyamatáról.
Ifju Tímea főhadnagy, kommunikációs tiszt pedig az alakulat kommunikációs módszereiről beszélt. A parancsnokság feladatain keresztül bemutatta az elmúlt időszak nagy rendezvényeinek komplett kommunikációját és beszélt a sajtómegjelenésekől. Bemutatta az idei év egyik legnagyobb rendezvényének, a Toborzó Országfutásnak a kommunikációját, a tervek elkészítésétől kezdődően a sajtómegjelenésig.

Fotó: a szerző felvételei
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2