Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Kerekasztal a gondoskodásért
2016.06.23. 08:44 , Terenyi Krisztina szds.
2016. június 21-én az MH HKNYP 1. TÉK érdekvédelmi részlege találkozóra invitálta a Szolnok helyőrségben települt alakulatok személyügyi, humán és lakásüggyel foglalkozó szakembereit.

Az értekezlet célja volt a személyes ismerkedésen túl a munkánk során felmerülő közös feladatok bemutatása, az eljárási rendek minél szélesebb körű megismerése, valamint a gyakorlati tapasztalatok hatékonyabb feldolgozása.

 A szociális tevékenység során központunk számos alkalommal kerül közvetlen munkakapcsolatba alakulatokkal. A napi munka során számos olyan feladattal találkozunk, ahol a katonai pálya lezárását követően a személyügyi, humán feladatokat az érdekvédelmi részleg folytatja a gondoskodási körbe tartozókkal kapcsolatban. Ehhez elengedhetetlen, hogy az alakulatok munkatársai átlássák a gondoskodási körbe tartozókkal kapcsolatos feladatokat, ezáltal előzetes tájékoztatást tudjanak adni számukra.

 Az alakulatok munkatársaival eltöltött délelőtt alatt a kollégák képet kaptak a központunk feladatairól, az érdekvédelmi részleg szakterületeiről, valamint betekintést nyertek a napi tevékenységbe. Külön köszönjük a parancsnokok nyitottságát, valamint a kollégák nagyfokú érdeklődését az értekezlet iránt, amely elmondásuk alapján számukra is igen hasznos volt.

Fotó: Ambrus József Zsolt ka.
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2