Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Toborzás a Szolnoki Rendőrnapon
2015.04.21. 09:42 , Martonosi Ferenc közalkalmazott

Április 14-16-án nagyszabású rendezvényt bonyolított le a Szolnoki Rendőrkapitányság. A rendezvény fő célja a Szolnokra települt rendvédelmi-, valamint a honvédelmi alakulatok és eszközeik, technikáik bemutatása volt.

A meghívott alakulatok között volt a szolnoki 1. Toborzó és Érdekvédelmi Központ is, mely nagy mennyiségű toborzó anyaggal és jól felkészült szakemberekkel biztosította a rendezvény zavartalan lefolyását. Mintegy 2500-2800 fő vett részt a rendezvényen és tekintette meg a szakmai bemutatókat április meleg, tavaszias idővel tarkított napjain. Az érdeklődők láthattak szakszerű tűzoltást, irányozhattak páncéltörő eszközöket, de még műszaki mentést is produkált a szolnoki katasztrófavédelmi igazgatóság jól felkészült szakállománya.

A honvédelmi nevelés maximális helyességét bizonyította, hogy már az általános iskolában el lehet kezdeni a gyermekek ilyen irányú felkészítését, és ez a rendezvénysorozat kiváló lehetőséget biztosított erre, mivel az itt megjelentek között megtalálható volt az általános iskolás, éppen úgy mint a középiskolás. Összességében véve egy nagyon jó hangulatú három napot szervezett a Szolnoki Rendőrkapitányság, akiknek ezúton is köszönjük, hogy részt vehettünk rendezvényükön.

Fotó: a szerző felvételei

kapcsolódó tartalmak
Toborzás a Szolnoki Rendőrnapon
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2